Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

L’escola El Gurri present a la 6a edició del programa Art i Escola

12 maig 2017

art-i-escola

Foto: ACVic Centre d’Arts Contemporànies

Per segon any consecutiu, l’Escola El Gurri de Taradell forma part dels 31 centres educatius que han participat a la 6a edició del programa Art i Escola. Aquesta iniciativa, promoguda per ACVic, H. Associació per les les Arts Contemporànies i el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, està dedicada a promoure la presència de l’art a les escoles. Hi han participat uns 3.300 escolars.

Aquest dijous al vespre es va inaugurar a l’ACVic (Centre d’Arts Contemporànies) l’exposició amb els projectes escolars que enguany han tractat el tema del caos. L’exposició es concep com una mostra del procés del treball als centres educatius que hi han pres part. A banda de promoure la presència de l’art a l’escola, Art i Escola fomenta la col·laboració entre entitats de l’àmbit de les arts i l’educació per compartir recursos i metodologies.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz