Inici Actualitat Josep Maria Feixas i Meritxell Freixas guanyen la cursa d’orientació de Besalú

Josep Maria Feixas i Meritxell Freixas guanyen la cursa d’orientació de Besalú

0

josep-freixas-meritxell-freixas-orientacio-besalu

Els germans Josep Maria Freixas i Meritxell Freixas (CET L’Enclusa-O) van guanayr diumenge la cursa d’orientació Tallaferro, celebrada a Besalú, en la categoria Circuit 2. La prova constava de 19 fites distribuïdes en un recorregut de quasi quatre quilòmetres.

Josep Maria Freixas es va imposar en l’apartat masculí amb unt emps de 38 minuts i 29 segons, mentre que la Meritxell ho va fer en el femení amb un temps de 52 minuts i 42 segons. A la prova també hi va prendre part Marc Ballabriga, que va ser desè.

Després de disputar-se 6 de les 9 proves puntuables a la Lliga nord, Josep Maria Freixas és primer, seguit per Marc Ballabriga. Meritxell Freixas també encapçala la general en l’apartat femení.