Inici Actualitat El taradellenc Arnau Lledó disputa el seu primer campionat d’Espanya de motocròs

0

arnau-lledo-campionat-espanya-motocros-murcia-2017El jove taradellenc de 14 anys Arnau Lledó (KTM) va disputar aquest cap de setmana el seu primer Campionat d’Espanya de motocròs. Va ser al circuit d’Alham de Múrcia on va participar-hi en la categoria MX125.

En la seva primera experiència va acabar en una gran 16a posició el diumenge, després de dues tandes, i competint amb una cinquantena de pilots. En la primera tanda va ser 12è i en la segona tanda va acabar 19è en una prova dominada per Kevin Horgmo.

En les classificatòries disputades el dissabte, Lledó va aconseguir el 7è millor temps del seu grup, que li va permetre sortir diumenge des de 13è lloc.

El campionat d’Espanya compta amb 13 proves. La propera és a Lleida el 5 de març.