Inici Actualitat El periodista de Rac1 Xavier Pérez Esquerdo serà el pregoner del Carnaval...

El periodista de Rac1 Xavier Pérez Esquerdo serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2017

0
COMPARTIR

xavier-perez-esquerdo

El periodista Xavier Pérez Esquerdo, conegut per formar part de l’equip de La segona hora de RAC1, serà el pregoner del Carnaval de Taradell el proper 4 de març. El popular locutor serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la rua de la disbauxa pels volts de dos quarts de 7 del vespre des de la plaça de l’Atlàntida. A més, Pérez Esquerdo formarà part del jurat, juntament amb personalitats de Taradell i representants d’altres carnavals.

D’aquesta manera, el periodista agafa el relleu a als humoristes Peyu i Pep Plaza, al seu company de programa Quim Morales (La segona hora de RAC1), a la jove actriu Marina Comas (Pa Negre), al popular Richard i a la periodista de TV3 Raquel Mateos (Hat-trick Espanyol), que han estat els pregoners del Carnaval des que Ràdio Taradell va assumir l’organització de la festa.

Inscripcions obertes i premis

Us recordem que des de la setmana passada la inscripció de carrosses i comparses està en marxa. Es pot fer a les oficines de l’Ajuntament de Taradell i a www.radiotaradell.net. Com els últims anys, les millors carrosses i comparsa es premiaran econòmicament. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400 €; el segon, amb 300 €, i el tercer, amb 100 €. El premi a la millor comparsa també serà de 100 €.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments