Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

El bar del Centre Cultural Costa i Font obre les portes aquest dilluns

4 febrer 2017

cafe-can-costa

Després d’una mica més d’un mes amb les portes tancades, el bar del Centre cultural Costa i Font obrirà les portes aquest dilluns. Abans, però, diumenge a 2/4 de 7 de la tarda farà la inauguració oficial. Ho farà coincidint amb la representació de ‘Pedra de Tartera’, del cicle ‘Teatre amb cafè’.

A partir de dilluns ja obrirà amb tota normalitat durant tota la setmana. Únicament, els dimarts estarà tancat per festa setmanal. Recordem que el concurs públic d’adjudicació va guanyar-lo el taradellenc Josep Ricart, que gestionarà el servei de bar i la terrassa exterior.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

1 Comentari a "El bar del Centre Cultural Costa i Font obre les portes aquest dilluns"

Notifica
avatar
Ordenat per:   més nou | més antic | més votat
ferran
Convidat

Endavant i molta sort.

wpDiscuz