Inici Actualitat El CP Taradell consolida el liderat guanyant a Folgueroles en un partit...

El CP Taradell consolida el liderat guanyant a Folgueroles en un partit avançat

0

cp-taradell-recurs-20163CP Folgueroles i CP Taradell van avançar a aquest dijous a la nit el partit corresponent a la sisena jornada de la Primera nacional catalana. Els taradellencs van guanyar per 2 a 6 i consoliden el seu liderat a la categoria.

L’equip, entrenat per Pep Rifà, va sumar la cinquena victòria consecutiva (només ha empatat un partit). Ja en els primers 25 minuts va dominar al marcador, tot i que els locals van sorprendre avançant-se a l’inici del matx. Marçal Casadevall, Marc Nuri i XeviM Soler van marcar tres gols per arribar al descans amb un 1 a 3.

A la represa, el triomf es va consolidar amb tres gols més, obra dels mateixos jugadors. L’equip tenia les baixes de Miquel Masoliver i Albert Benito.

El triomf situa el CP Taradell, líder en solitari, amb 16 punts. El Capellades que seguia l’estel·la dels taradellencs va perdre contra el Caldes B per 3 gols a 5.