Inici Actualitat La 6a Mostra internacional de cinema etnogràfic projectarà imatges inèdites dels Gegants...

La 6a Mostra internacional de cinema etnogràfic projectarà imatges inèdites dels Gegants de Taradell

0
COMPARTIR

trobada gegants20112

Taradell acollirà aquest divendres una de les sessions de la 6a edició de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. A les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font es projectarà una filmació amb imatges inèdites dels Gegants de Taradell.

L’audiovisual parlarà dels inicis dels gegants a Taradell, l’any 1977 i anirà a càrrec de Jan Grau, tècnic especialista en cultura popular i tradicional. Els Gegants de Tareadell es van estrenar el 25 d’agost de 1977 i van ser batejats el setembre del mateix any. Després de les imatges d’aquells primers anys es farà una tertúlia amb la Colla jove de Geganters i Grallers de Taradell i membres d’Osona Gegantera.

L’acte compta amb la col·laboració del Grup de Recerca Local de Taradell i l’Arxiu Fotogràfic de Taradell. La Mostra internacional de cinema etnogràfic compta amb diverses seus que acullen produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic de l’1 de juliol al 23 d’octubre. En total, aquest any, hi participen 25 poblacions amb la projecció de 84 films.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments