Inici Actualitat El CP Taradell supera la primera fase de la Copa Lliga nacional...

El CP Taradell supera la primera fase de la Copa Lliga nacional catalana

3

cp-taradell-sant-just-2015Contundent victòria del CP Taradell aquest diumenge a la primera fase de la primera edició de la Copa Lliga nacional catalana. En l’eliminatòria que es va disputar a Sant Sadurní d’Anoia, els taradellencs van derrotar 5 a 1 al Sant Just.

El partit ja va quedar pràcticament vist per sentència en els primers 25 minuts quan el Taradell es va posar amb 4 a 0. A la segona part va saber controlar el partit i classificar-se per les semifinals. Els gols taradellencs van ser obra per Marçal Casadevall, Marc Nuri en dues ocasions, Xevi Soler i un en pròpia porteria.

Les semifinals es disputaran aquest proper dissabte a les 5 de la tarda en la final a quatre a Sant Hipòlit de Voltregà. El rival del CP Taradell serà el Noia Freixenet, que va eliminar a la pròrroga al campió de lliga, l’Alpicat. Aquesta competició la disputen els vuit primers classificats de la primera nacional catalana. L’altra semifinals la disputaran el Tona i el Congrés.