Inici Actualitat ERC Taradell organitza un acte per escoltar propostes dels taradellencs

ERC Taradell organitza un acte per escoltar propostes dels taradellencs

2
COMPARTIR

salvador-clot-erc

Els moviments de cara a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Taradell del 24 de maig comencen a prendre cos. ERC Taradell, que ja va presentar candidat el passat mes d’octubre, organitza aquest dimecres un acte obert perquè els taradellencs puguin expressar idees i opinions.

Sota la iniciativa Decideix Taradell, l’acte tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font a partir de 2/4 de 9 del vespre. Salvador Clot, el cap de llista d’ERC a Taradell, encapçalarà l’acte que dóna continuïtat a la iniciativa que es va posar en marxa al mes d’agost amb una web i parades informatives. El projecte pretén donar protagonisme al poder de decisió dels ciutadans i la transparència de les institucions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi Freixas
Jordi Freixas
25 gener 2015 11:10

Benvolgut Josep, Gràcies pel teu comentari i per mostrar-nos la teva opinió. Rebre la vostra opinió ens és molt vàlid com a grup. Ens permet poder ser concients de les nostres mancances i de les nostres fortaleses. Sempre les tenim en compte amb l’objectiu de millorar el nostre poble. Vull afegir que el nostre no és un grup presidencialista. Som un equip de persones que prenem decisions de manera raonada i consensuada. Creiem que aquesta manera de funcionar ens permet donar respostes més encertades a qualsevol qüestió que afecti al nostre poble. D’acord que el sistema implica tenir un cap… Llegeix més »

Josep
Josep
24 gener 2015 16:26

Crec que és un bon projecte, però per altra banda crec que el candidat no té el suficient carisma com pot tenir un Lluís Verdaguer o un Jordi Freixas com hi havia a Esquerra a les passades municipals. Un alcaldable ha de tenir un nivell d’estudis i un compromís pels moments que estem (no dic que altres moments pugui ser diferent). A part de voler fer coses, s’ha de tenir coneixement en temes econòmics. Estar a l’Ajuntament és portar una entitat de grans dimensions. Ell va gestionar el Consell de Joventut quan la va deixar la meva colla, i no… Llegeix més »