Inici Actualitat Més d’un centenar de participants al 3r Duatló infantil de Taradell

Més d’un centenar de participants al 3r Duatló infantil de Taradell

0

duatlo infantil 2014 Un total de 112 nens i nenes van participar aquest dissabte a la tercera edició del duatló infantil de Taradell, organitzat pel CET L’Enclusa. la prova va ser un èxit, sobretot, amb els més petits, ja que la categoria mini va haver de dividir-se en dues subcategories a causa de la gran participació. Així, els nascuts el 2009 van competir en la categoria mini, i els nascuts el 2010, 2011 i 2012 van fer-ho en la supermini.

duatlo infantil 20143La competició es va disputar al bosc del Pujoló i, de nou, es va fer en dissabte, ja que enguany no es feia el duatló sènior el diumenge. Els participants van rebre berenar, avituallament i un petit obsequi.

En categoria supermini (2, 3 i 4 anys) es va completar un recorregut de 125 mentres corrent i 500 metres en bicicleta. Els tres primers classificats van ser Iol Prieto, Biel Rodríguez i Àlex Margenet en categoria masculina, i Paula Cassany, Martina Molist i Yara Aguilar en femenina.

En categoria mini (5 anys) i amb el mateix recorregut, el podi va ser per Gil Pagespetit, Arnau Codina i Gil Roca en categoria masculina, i Íngrid Olives, Laia Hernández i Queralt Cuenca en femenina. En prebenjamins (6-7 anys) es van recórrer 250 metres corrent i 1.000 en bicicleta. El podi va ser per Roger Taulats, Sergio Gámez i Roger Llopart en categoria masculina, i Lídia Belmonte, Abril Guerrero i Arsenda Lucas.

duatlo infantil 20145En benjamins (8-9 anys) es va fer un recorregut de 500 metres corrent i 2.000 en bicicleta. Els tres primers classificats van ser Carlos Gámez, Àlex Belmonte i Gil Mendoza en nens, i Zaira Boter, Xènia Vives i Txell Alcubierre en nenes.

En categoria aleví (10-11 anys) el recorregut constava de 1.000 metres corrent i 3.000 en bicicleta. El podi el van completar Marc Masana, Adrià Franquesa i Biel Costa en l’apartat masculí, i Maria Bofill, Mariona Mendoza i Mireia Montanya en femení.

I, finalment, en l’apartat infantil-cadet els tres participants van completar un circuit de 1.250 metres corrent i 4.500 metres en bicicleta. Victòria per Pol Vivas, seguit per Juan Pérez i Marçal Cedó en infantils, i Bernat Cedó, seguit per Pere Rubio en cadets.